PARTYINFO

 

UNPLUGGED

flyer
Datum konání:
27.01.2011 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Face (techno.cz), Nika 77 (techno.cz), Airto (roxy)
Popis:
vstup zdarma
 
 
Unplugged @ House boat U Bukanýra

Tak jak? Jednou mrzne až praští, podruhé tají sněhy i ledy a i ten oblíbený house boat na tentokrát pěkně vysoké hladině musel bez použití motoru vzít do zaječích... Pokud jste také Bukanýr tolik postrádali a najednou nevěděli, jak vlastně naložit s volným víkendovým večerem, je tu pro vás dobrá zpráva. Už zase ho najdete kotvit pod Štefánikovým mostem a už zase se tu zvesela vyhrává a to nejen o víkendu! Právě tento čtvrtek v rámci noci Unplugged vám tři známí DJs pustí svou oblíbenou muziku a ne zrovna takovou, kterou od nich slýcháváte běžně. Kormidlo v ten večer pevně uchopí Nika77Airto a rezident Face.

 

I první měsíc v roce a tentokrát v jeho poslední čtvrtek je pro vás připravena párty, na níž všichni hrající experimentují a často i sami sebe překvapují... Ano, Unplugged dává prostor všem těm, kteří jsou leckdy chybně zaškatulkováni a kteří na této palubě mohou hravě dokázat, že pojem stylová omezenost je jim naprosto cizí. To se většinou zajeté a poškrábané desky nechávají doma, na poslední chvíli se stahují ze všech těch internetových portálů s muzikou úplně jiné skladby a na discích notebooků vznikají nové složky právě pro tuto příležitost. I tentokrát se vám tři hráči představí v tak trochu jiném světle. Mejdan již tradičně odstartuje ve 20:00 DJ Face a pokud vám zima už zase leze za nehty, s jeho nu discem zaručeně roztajete a letní atmosféru tak snadno nasajete. Bouřlivák Airto, který bývá nejčastěji spojován s nocí Elektra, po všem tom elektrickém vedení, vlnění a vrnění překvapivě ani nevzdechne. Dokonalý relax mu přináší broken beat a tentokrát se o něj rád podělí a třeba vás na něj pár minut po desáté naučí i tancovat. Malá Zita už je velká a tak může mamka zvesela trajdat po nocích, jen co dodělá další návrh pro svou novou kabelku. Jasně, to Nika77 je opět v centru dění a vy se tu s ní můžete setkat chvilku po půlnoci a tentokrát v o poznání jemnější (maminkovské) poloze. Hrát se bude tech-house a to tak dlouho, jak vy vydržíte tancovat a barmani Martin a Martin za tou dlouhou deskou postávat...

I tentokrát na palubě potkáte pisálky a foťáky serveru Techno.cz, který vás už neuvěřitelných 15 let den co den informuje o novinkách ve světě elektronické muziky. Stále můžete na titulní stránce hlasovat v anketě o tom, jak vlastně vidíte ten rok před námi a nebo se jednoduše stavte na kus řeči a zkuste nám říct váš odhad osobně, kam se ta naše pidi scéna za těch 365 dnů posune... Vaše názory nás rozhodně zajímají!

Techno.cz: "Nemusíte nás jen číst, přijďte nám říct do očí, co máte na srdci!"

P.S. Další díl párty Unplugged se koná 24. února 2011 a tentokrát vám zahrají DJs: Face (techno.cz), Stanzim (Radio 1) a Daho (Nula2).

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016