PARTYINFO

 

TECHNO.CZ NIGHT

flyer
Datum konání:
28.01.2011 - pátek
Místo konání:
Plzeň - Neutral
DJs:
Elektrabel Live (techno.cz, elektrabel.info), Reznyk (techno.cz, rzk-rec.com), Ala (techno.cz), The Keeper (technomasters booking), Carl King (phonoline.cz), Drex (undergroundcity.cz)
Popis:
start 21:00
Line-up:
21:00 - 22:30 Drex
22:30 - 00:00 The Keeper
00:00 - 01:00 Elektrabel Live
01:00 - 02:30 Reznyk
02:30 - 04:00 Ala
04:00 - ??:?? Carl King
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Další informace k Techno.cz Night v Neutralu!
Techno.cz Night @ Neutral Club

V  plzeňském klubu Neutral, který patří mezi nejlepší v tomto městě, si pro vás server techno.cz připravil pořádnou techno jízdu, přesně tak, jak tomu bylo za starých dobrých techno časů. Hlavními hosty jsou zástupci techna cz, které doplní stejně kvalitní a známé osobnosti taneční scény.  Uslyšíte valivé a inteligentní techno spojené s energickým minimal technem. V pátek 28.1. se na vás budeme těšit. Vstup je volný.

 

Elektrabel Live

techno.cz, elektrabel.info

Elektrabel je u nás pojmem. Napsala se už spousta řádků a vedlo mnoho diskuzí na téma zaslouženého debutu na sublabelu Mission6277, mateřského labelu, nebo spíš mateřské lodi Axis ikony techna Jeffa Millse. Nutno dodat, že velmi úspěšného ve všech směrech. Elektrabel přes svou specifickou zvukovou stránku vystoupení stále roste. Jeho vystoupení, ať už je to klub, nebo festivalové pódium, stále patří mezi nezapomenutelný zážitek. V roce 2011 vstoupil do bookinku techna.cz

 

 

 

 

Reznyk

techno.cz, rzk-rec.com

Reznyk se aktivně pohybuje na taneční scéně již jedenáctym rokem. Byl součástí Line Upů na akcích jako Ultima (Roxy), MayBee (Fléda), Full Moon (Abaton), WU SOL (L-klub). Dále jste ho mohli zastihnout na festivalech jako Summer Of Love, Pig Fest Open Air, Shorgun Euro, MOVE. Reznyk je také aktivním promotérem a pořáda klubovky – MonoBox, Aircross apod. V tomto roce ve spolupráci se serverem techno.cz rozjíždí booking a pouští se do série večírku s názvem Techno.cz Night. Současně plánuje spuštění svého labelu rzk-rec.com.

 

 

 

Ala

techno.cz, Radioactive Tunes

Ala má za sebou již spoustu vystupování v klubech jako jsou pražské Roxy, brněnská Fléda nebo slovenský Subclub. Vidět a slyšet jste ho mohli např. na HradHousu po boku minimalové legendy Jeffa Milligana, na Hrachovce, Shotgunu nebo na Summer of Love. V roce 2011 vstoupil do bookinku techna.cz

 

 

 

The Keeper

technomasters.cz

Jeho temné dynamické techno doplňené scratchingem můžete na scéně slyšt více jak deset let. Hrál na akcích jako Apokalypsa 27 a 29, Techno Masters nebo Pig Fest. Mezi jeho oblíbené producenty patří Robert Hood, Cisco Ferreira, Industrialyzer, Chris McCormack, Invexis, Heiko Laux, Dj Rok, Tosh Marcato atd. Nyní hraje po známou značkou Technomasters.


 

Carl King

phonoline.cz

Dj a promotér, jeden ze členů projektu Kaolin Djs, zástupce prostějovského uskupení Phoneline a člen šternberské SOS crew. Je také velmi úzce spjatý s uskupením Klika, které udává směr minimalistického proudu v ČR.

DJ Drex

undergroundcity.cz

Info: www.djdrex.com

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016