PARTYINFO

 

ADDICT #4

Datum konání:
02.09.2016 - pátek
Místo konání:
Praha - Holešovická tržnice, Hala č. 36
DJs:
NobodyListen, Double J, Yeezuz2020, Inphy
Popis:
start: 22:00, vstup: 100,- Kč
 
 
Addict #4 rozproudí Mercedes Benz Prague Fashion Week

Hudební párty s názvem Addict, která se bude konat již počtvrté, se chystá tentokrát v Holešovické tržnici. Na svědomí ji má opět DJ Jakub Strach alias NobodyListen, talentovaný 22letý hudební producent a ambasador Red Bull Music Academy pro Českou a Slovenskou republiku.

 

Addict #4 slibuje ojedinělý hudební zážitek. Prostor bývalých jatek s tajemnou atmosférou bude speciálně světelně upraven a rozdělen na dvě části, z nichž první bude sloužit jako chill out zóna s bary, druhá jako hlavní stage. O dokonalý zvuk se postará systém FunktionOne. NobodyListen si dal opět záležet na složení vystupujících, kteří tentokrát zastupují ryze českou scénu. Během večera vystoupí sám NobodyListen, Double J, Yeezuz2020 DJ set a Inphy. Party vypukne 2. září od 22:00 hod. a bude pokračovat do 5:00 ráno.

Nobodylisten

Akce má podtitul Fashion Week Edition, a to z jednoho prostého důvodu. Koná se totiž v době Mercedes Benz Prague Fashion Week, který začíná již 1. září. Má to své opodstatnění. NobodyListen sice nepřestává lovit v hudebních vodách, ale pustil se také do návrhářství. Módní návrhářka Iva Burkertová, tvořící pod značkou ODIVI, ve spolupráci s Nobodym navrhla kolekci oblečení Spring/Summer 17, která si zažije na Addictu svou předpremiéru, ale oficiálně bude k vidění právě až na MBPFW 5. září. Nebudou ale sami, na jejich exkluzivní catwalk show se představí také kolekce Fall/Winter 16 od mladé značky MyDearClothing.

Nobodylisten

Vstupenky jsou k dostání přímo na místě za 100,- Kč, ovšem prostor má omezenou kapacitu pro 800 lidí. Přesná lokace: Holešovická Tržnice, Hala 36, Bubenské nábřeží.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016