PARTYINFO

 

FRITZ KALKBRENNER LIVE (DE) – GRAND DÉPART TOUR

Datum konání:
03.02.2017 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Dan Cooley, Biodan
Live:
Fritz Kalkbrenner (DE), HRRSN (DE)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start 21:00, vstup: předprodej: 480,- Kč + poplatky http://bit.ly/FritzShow1, první omezený počet vstupenek po prvních 24 hodin v rámci aplikace MY ROXY, 100 vstupenek na místě 600,- Kč
Line-up:
22:00 - 23:30 Dan Cooley
23:30 - 00:15 HRRSN live
00:30 - 02:30 Fritz Kalkbrenner live
02:30 - 05:30 Biodan
 
 
Fritz Kalkbrenner ovládne tento víkend klub Roxy
Fritz Kalkbrenner se vrací s novým albem do Roxy

Osobitý berlínský producent a mistr analogového zvuku Fritz Kalkbrenner vydává v říjnu již čtvrté studiové album "Grand Départ" a v rámci světové tour nemine ani pražskou Roxy. Vzhledem k obrovskému zájmu o jeho předcházející show zvolil opět formát dvojkoncertu 3. a 4. února 2017. Předprodej začíná v pondělí 19. září v 10:00 a prvních 24 hodin exkluzivně se slevou v rámci MY ROXY, poté od 20. září v klasických předprodejích.

 

"Grand Départ" je název první etapy Tour De France. Pro Fritze Kalkbrennera znamená i úvodní výstřel pro vznik myšlenky tzv. Gesamtkunstwerku, neboli souhrnného díla kombinujícího hudební i jiné umělecké přístupy. Je to právě Fritzův typický styl pracující s analogovým house zvukem, soulovými prvky okořeněnými o propracované kytarové a vokální aranže. Mladší z bratrů Kalkbrennerových má svůj nenapodobitelný sound, ve kterém je lehké se při poslechu ztratit, ale zároveň obsahuje deepový taneční groove.

Fritz Kalkbrenner
Nové album vychází 14. října a venku už je první singl "In This Game". Název alba rovněž odkazuje na francouzskou kinematografii pozdních 60. let – těžké a zemité dechové zvuky přivádí posluchače do období filmu noir, jako je Melvillův "Le Samourai" s Alainem Delonem. "Skvrny na ubrouscích a žluté záclony v kuřáckém kupé" popisuje žertem svou představu o novém LP právě Kalkbrenner. Přesně tento styl dal vzniknout i obalu nového alba "Grand Départ". Jak to doopravdy Kalkbrenner myslel, se dozvíme první únorový víkend v klubu ROXY.

FB Show 1

FB Show 2

Video:

Fritz Kalkbrenner – "In This Game"

Fritz Kalkbrenner @ ROXY 2014

http://www.fritzkalkbrenner.com/

http://roxy.cz/

 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z páteční akce Fritz Kalkbrenner @ Roxy od čéši
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016