PARTYINFO

 

BLUE PAPER VS KOMIKS W/ EXOS (ТРИП) - MBPFW CLOSING PARTY

Datum konání:
24.03.2017 - pátek
Místo konání:
Praha - Face 2 Face
DJs:
EXOS (трип, Iceland), Lumiere (Komiks, Buddha Bar), Fatty M (Komiks, Roxy), Schwa (Komiks, Beef Records), Bruno Curtis (Round Up)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 22:00, vstup: předprodej: JINEYLEVEL, Garage store, Q Cafe, https://goout.net/cs/listky/blue-paper-vs-komiks-exos+lumiere+dalsi/hibb/, na místě v omezeném množství
 
 
Islandský producent Exos dnes na akci Blue Paper vs. Komiks

Na závěrečné párty Mercedes Benz Prague Fashion Week vystoupí islandský techno DJ a producent Exos, který hraje od roku 1997, vydal tři alba a více než dvě desítky singlů na prestižních labelech jako Mosaic a Thule. V roce 2015 navázal spolupráci s hvězdnou Ninou Kraviz a jejím labelem трип (Trip), který se v tomtéž roce proslavil mimo jiné zahajovací party, kde nechyběl ani páteční host, pořádanou v jeskyni uprostřed islandské divočiny. Jeho stálicí je také Exosův krajan Bjarki, jehož precizní live techno set mělo pražské publikum příležitost slyšet na předloňské akci Analock vs. Komiks.

 

Exos se v poslední době proslavil především svým singlem pod hlavičkou Thule Records, se kterým vyrazil na stejnojmenné mezinárodní turné "Downgarden" napříč Amerikami, Evropou, přes Arabské emiráty až do Afriky. V pátek se Exos poprvé objeví i v Praze, v unikátním prostoru bývalého klubu Face 2 Face na Štvanici, který oživí umělecká instalace z dílny XYZ, speciální projekce a zvuk Funktion One.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016